måndag 11 april 2011

VÅR

Nöjd!

En hel del besök hos olika läkare och logopeder och habiliteringar osv blir det med våran prins. Tror dock att han själv gillar besöken hos hjärtspecialisten bäst, där får man nämnligen ligga och titta på film under besöket!! Helt suveränt tycker M som ÄLSKAR att kolla film...

Tycker det är fantastiskt vilken koll det är på vår lilla kille. Han kollar syn, hörsel mm varje år för att vi ska vara säkra på att allt sådant funkar som det ska. När man har lite behov av extra stöd ska inte, tex ett synfel, vara problemet, när det enkelt kan avhjälpas med glasögon. Självklart egentligen, fast så har det ju inte alltid varit. Är glad över all hjälp och allt stöd M får för att kunna utvecklas på bästa sätt utifrån sina förutsättningar. PRECIS som alla andra;-)



Fick till en löprunda idag äntligen! Det är ju helt fantastiskt skönt...Pengarna från Fitts & Company kom idag också, liksom en såld Tradera så det är bara vara GLAD!!!

Funderar på ett Budda halsband... Kanske till min födelsedag?



Men vilken ska man välja?? Funderar på den nedre. Detta är något jag eftersträvar men tycker är så svårt...Dessa finns hos http://www.nordljus.net/. Bilderna är lånade därifrån.

Kram och sov gott!

Inga kommentarer:

Skicka en kommentar