torsdag 13 december 2012

Lucia, pepparkaksgubbe och gymnastikavslutning


Idag har vi húnnit med två lucia firande på morgonen. Först på C:s skola där det är åk 5, 8 och 9 som lussar för hela skolan. Hon har haft jättekul med träning inför detta och sov hos en kompis natten till idag för de hade samling redan kl 6:30 imorse. Så himla glad är jag att hon haft såna bra dagar efter flera veckor med mindre kul händelser...



Sen var det dags för firande nummer två... På M:s skola. Tur att det var lite tid emellan så vi hann på båda! M sjöng högt och var superduktig. Förra året ville han sitta hos mormor istället för att vara med men i år vinkade han lite till mormor och oss mellan sångerna men stod kvar! Efteråt var det fika och sen iväg till jobbet.

 
Jobbade som en tok hela dagen och kom inte ifrån förrens sent... Bråttom att hämta barnen, hem och göra några mackor och sedan åkte hela familjen på M:s gymnastikavslutning. Där får barnen ställa sig på en pall  och sedan berättar gympa fröken att -Du är duktig på ... och för Max del var det framför allt att dansa! Oj vad stolt han var!

Donken på vägen hem och nu ska det bli såååå skönt att få lägga sig i sängen.


Kram

Inga kommentarer:

Skicka en kommentar