måndag 17 december 2012

Måndag igen!



Den här helgen fick vi äntligen flaggstångsbelysningen på plats. Det var en j-kla konstruktion och vad vi svor när vi försökte förra gången och allt bara trasslade, gaaahh! Tack och lov för mormor som satt i över 4,5 timmar och trasslade upp allt. Nu hade vi en annan taktik och det gick riktigt bra:-). Den lyser så vackert ute nu.

Helgen har varit lugn men ändå fullt upp som vanligt.  Vi har mycket på jobbet denna vecka, konstigt nog men husbilar har kommit från både Frankrike och Italien och de ska helst levereras före nyåret så det är bara att kavla upp!

Imorgon har T julavslutning och på onsdag ska jag ha "handla-julklappar-dag" med en vän. Vi har detta som vår tradition och det är alltid jättemysigt. Vi handlar klappar, äter lunch, fikar och ibland äter vi tom middag beroende på hur länge vi blivit borta. Ska blir super kul!

T har varit med oss på jobbet idag. Han är såååå trött nu och bara läääängtar till jullovet. Sover hos Farfar och Gunn i natt också för första gången. Han var väldigt nöjd när han åkte iväg:-)

C och jag har varit nere på SATS och kört en Crosstraining. Det var sjuuukt jobbigt men jättekul som vanligt. Tyvärr har C gjort illa svanskotan ordentligt idag så hon fick utesluta många övningar men kämpade på bra ändå. Himla roligt att vi kan göra detta ihop tycker jag!

                                                 

Ha en trevlig kväll!

Kram kram


Inga kommentarer:

Skicka en kommentar